תפריט סגור

בראוניז שוקולד מושחת

בראוניז שוקולד מושחת

מרי קוגן משתפת אותנו במתכון שלה לבראוניז שוקולד מושחת.

מצרכים:

מצרכים –
200 גרם חמאה
4 ביצים בגודל מדיום
200 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
1 כוס (שתיה חמה חד פעמי) סוכר ( 200 גרם)
כוס חד פעמי שתיה חמה + 3 כפות שטוחות של קמח (170 גרם)
קורט מלח
חבילת טופיפי
כפית מחית וניל או תמצית וניל

תבנית שקעים סילקון או תבנית שקעים רגילה משומנת

אופן הכנה:

1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
2. ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מקציפים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר עד שמתקבלת קצפת בהירה ותפוחה.
4. מאחדים את המסה של השוקולד עם הביצים שהקצפנו בתנועות קיפול ומוסיפים את המחית וניל(או התמצית) והמלח.
5. מעבירים את המסה לשק זילוף ומזלפים לתבנית שקעים.
6. שמים במרכז כל בראוניז 1 טופיפי ודוחפים אותו פנימה.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 15 דקות,מוציאים מהתנור נותנים לפחות 20 דקות להתקרר ואז מחלצים מהתבנית ומגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!