גולאש ב-5 דקות עבודה

גולאש מהיר
תומר תומס משתף אותנו במתכון קל לגולאש ב-5 דקות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

תומר תומס משתף אותנו במתכון קל לגולאש ב-5 דקות.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הגולאש:

מצרכים:

  • בשר שריר מספר 8 חתוך לקוביות כפי שמוצג בסרטון
  • כף פפריקה
  • כף שטוחה מלח
  • חצי כף סוכר
  • 2 כפות שמן
  • כף שטוחה פלפל שחור
  • פחית של עגבניות מרוסקות גס (רצוי איטלקיות)
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום
  • 2 בצלים חתוכים גס
  • 1 פלפל חריף ירוק (לא חובה)
  • 1.5 ליטר מים

אופן הכנה:

  1. שמים את קוביות הבשר בקערה ,מכסים עם מים חמים ושמים בצד.
  2. לוקחים סיר כבד ושמים בתוכו כף פפריקה,כף שטוחה של מלח,חצי כף סוכר,2 כפות שמן,כף שטוחה של פלפל שחור,פחית עגבניות מרוסקות, 4 תפוחי אדמה ,2 בצלים,2 שיני שום,פלפל חריף ירוק ו-1.5 ליטר מים ומערבבים.
  3. מוסיפים את הבשר ששלקנו לסיר הרוטב (ללא המים ששלקנו רק קוביות הבשר) ודואגים שקוביות הבשר יהיו מכוסות היטב עם הרוטב.
  4. שמים מעל הסיר נייר אפיה שהורטב קלות במים וסוגרים עם המכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 4-4.5 שעות,אם לאחר הזמן יש הרבה נוזלים,אז מסירים מכסה ונייר אפיה ומשאירים לעוד רבע שעה בתנור לצמצום הנוזלים..
  5. מוציאים מהתנור ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: