גלילת חזה עוף ממולא בפטריות ובצל של לי אבוטבול

גלילת חזה עוף ממולא בפטריות ובצל
גלילת חזה עוף ממולא בפטריות ובצל של לי אבוטבול

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

גלילת חזה עוף ממולא בפטריות ובצל של לי אבוטבול


מצרכים לגלילת חזה עוף ממולא בפטריות ובצל
חזה עוף פרוס לשניצלים.
5-6 פטריות פורטבלו
בצל בינוני קצוץ
תבלין שווארמה
פירורי לחם
1 ביצה טרופה



אופן הכנה:

1. קוצצים את הפטריות והבצל .
2. מקפיצים במעט מאוד שמן ומוסיפים פלפל מלח ותבלין שווארמה.
3. לאחר שמתקרר שמים על חזה העוף ומגלגלים מהצד העבה לצד הדק.
4. טובלים את הגלילות בביצה ומעבירים לפירורי הלחם.
5. מטגנים מכל הכיוונים ופורסים בהגשה או ל2 או ליותר חתיכות אם הרול מספיק ארוך.
אפשר להגיש עם רוטב פטריות, רוטב שזיפים או טחינה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *