חיפוש

קציצות חזה עוף פרסיות מתכון מיוחד

קציצות חזה עוף פרסיות מתכון מיוחד

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קציצות חזה עוף פרסיות מתכון מיוחד של דליה סיני

מצרכים:

לעיסה של הגונדי:
½ קילו חזה עוף (עדיף משניצל בטחינה ביתית)
3 בצלים בינוניים מגורדים
½ כוס קמח חומוס לגונדי להשיג בחנויות תבלינים. אפשר לקנות חומוס קלוי ולטחון בזמן הבישול
½ שקית שקית אבקת אפייה או סודה לשתייה כחצי כפית
¼1 מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כפית הל ממש ממש מומלץ, אבל אם לא אוהבים לוותר
1 כפית כורכום
1 כף שמן
2 כפות מים
לרוטב:
בצל גדול
2 חתיכות כרעיים או כל חלק עוף שאוהבים
כורכום
מלח
פלפל שחור
1 כף מרק עוף
1 תפוח אדמה
חומוס מושרה לילה לפני לסנן לפני השימוש
1 ליטר מים
לימון פרסי
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים שאולי תרצו להכין:
חזה עוף מוקפץ מתכון מיוחד
שקשוקה חזה עוף מתכון הורס
חזה עוף ממולא בבשר מתכון מדהים

קציצות שיפטה פרסיות – אורטיז מטבח ביתי

אופן הכנה:

1. לשים יחד את כל מוצרי העיסה כעשר דקות עם כפפות, כדי שהידיים לא יקבלו צבע. כשכל החומרים מתאחדים – שמים למנוחה במקרר למשך שעה בכלי מכוסה
2. בסיר רחב מטגנים בצל גדול ומוסיפים 2 חתיכות עוף. מטגנים מעט ומוסיפים כורכום, מלח, פלפל שחור, מרק עוף, תפוח אדמה, את החומוס ואת המים. מבשלים כחצי שעה ומוסיפים לימון פרסי.
3. כשהסיר רותח, לאחר כחצי שעה, מגלגלים את העיסה לכדורים ומוסיפים לסיר ומבשלים על חום נמוך-בינוני עוד 40 דקות. שימו לב לא להוסיף הרבה מים, כדי שלגונדי יהיה טעים חזק ועשיר

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות