Search

דג ברמונדי נפלאות הים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

דג ברמונדי נפלאות הים

יום אלוהים חברים! היום, אנחנו צוללים עמוק לתוך הפלאים הקולינריים של הדאון אנדר עם מתכון מרתק לדג ברמונדי. דג זה, שמקורו במים הטרופיים של אוסטרליה ודרום מזרח אסיה, הוא אגדה אמיתית בעולם פירות הים. ברמונדי, הידוע בטעמו המתוק והעדין ובמרקם המתקלף, הוא בחירה מצוינת עבור אלה שרוצים להרשים את בלוטות הטעם שלהם.

רכיבים:

  • 4 פילה ברמונדי (כ-150 גרם כל אחד)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 לימון (קליפה ומיץ)
  • 2 שיני שום (טחונות)
  • 1 כפית פפריקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • עשבי תיבול טריים (כמו פטרוזיליה או כוסברה) לקישוט

הוראות בישול:

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  2. יבשו את פילה הברמונדי עם נייר סופג. זה עוזר להשיג עור פריך. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
  3. מניחים את הפילטים על המגש המוכן. מטפטפים מעליהם שמן זית, מבטיחים שכל פילה יקבל זילוף טוב. מפזרים שום טחון, פפריקה וגרידת לימון באופן שווה.
  4. סוחטים מיץ לימון על הפילטים. זה כמו סימפוניה הדרים לבלוטות הטעם שלך.
  5. משפשפים בעדינות את התבלינים לתוך הפילטים, מוודאים שכולם נעימים.
  6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 15-20 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג. העור צריך להיות זהוב ופריך.
  7. מקשטים בעשבי תיבול טריים, ואתם מוכנים להיכנס לאושר ברמונדי!

אפשרויות חלופיות לאוכלי כשרות:

לחברינו הכשרים, החליפו את שמן הזית בשמן מאושר כשרות, וודאו ששאר המרכיבים שלכם נושאים את חותמת הכשרות. אפשר גם להחליף את השום בשאלוט טחון לטוויסט לא פחות טעים.

יתרונות תזונתיים:

  • ברמונדי הוא מעצמה תזונתית! עמוס בחומצות שומן אומגה 3, זוהי בחירה בריאה ללב שתומכת בתפקוד המוח ומפחיתה דלקת.
  • זה גם מקור מצוין לחלבון, ויטמינים B6 ו-B12 וסלניום, המעודדים רווחה כללית.

כמות: מתכון הברמונדי המתפצפץ הזה משרת 4 נשמות רעבות.

זמן הכנה: אתה יכול להכין אותו תוך 30 דקות בלבד, מה שהופך אותו למושלם לארוחת שבוע מהירה או לארוחת ערב נינוחה בסוף השבוע.

רמת קושי: חבר, אל תפחד! המתכון הזה נכנס לקטגוריית הקל. גם אם כישורי הבישול שלך חלודים כמו רוכסן פאוץ' של קנגורו, אתה תצליח.

טיפים לשיפור ושיטות בישול:

  • ניסוי עם עשבי תיבול שונים. נסה טימין, שמיר, או אפילו רמז של צ'ילי לבעיטה נוספת.
  • לטעם מעושן, זרקו את הברמונדי על הגריל במקום לאפות.
  • אין להעמיס את הפילטים על המגש; תן להם קצת מקום כדי לקבל את הפריכות המושלמת הזו.

עכשיו, תפוס את הסינר שלך ונסה את היופי הברמונדי הזה! בלוטות הטעם שלך יעשו את שני השלבים האוסטרלים תוך זמן קצר. לחיים, ובישול שמח!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות