תפריט סגור

דג טונה מתכון מושלם

דג טונה מתכון

אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון שלה לדג טונה מושלם

מצרכים

4 חלקי דג טונה
2 גזרים
2 תפוחי אדמה חתוכה לרבעים
1 כוס גרגירי חומוס (שימורים)
פלפל חריף ירוק או סודני יבש
1 כפית מלח
2 עגבניות חתוכות
1 כף גדושה פפריקה
1 כף מרק עוף פרווה
1 כפית כרכום
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס כוסברה קצוצה
4 שיני שום

אופן הכנה:

1. משרים את הטונה במים עם מעט חומץ למשך רבע שעה,לאחר רבע שעה לסנן מנוזלים ולייבש היטב.
2. שמים בסיר 3 כפות של שמן וצרוב את הטונה מ-2 הצדדים,לאחר צריבה להניח בצד.
3. באותו שמן שצרבנו את הטונה לטגן שיני שום ואז להוסיף את העגבניות,הכוסברה ולערבב.
4. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה וכוס וחצי של מים ומבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה ואז מוסיפים את הפלפל הסודני ואת הטונה הצרובה,גרגירי חומוס ,תבלון ועוד רבע כוס מים,
מבשלים למשך רבע שעה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!