תפריט סגור

דג סלמון ברוטב צ'ילי ומיץ אננס

דג סלמון ברוטב צילי ואננס

דג סלמון ברוטב צ'ילי ומיץ אננס
המצרכים
8 יחידות פילה סלמון
4 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
4 שיני שום
מיץ אננס משומר מקופסא (למי שאוהב אפשר להוסיף גם חתיכות אננס משומר)
מלח ופלפל לפי הטעם
בצל ירוק קצוץ





אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי המרינדה בקערה גדולה (מלבד הבצל הירוק) ולהוסיף את נתחי הסלומון.
לעסות את הדג היטב במרינדה ולהשאיר במקרר למשך שעתיים לפחות בכדי שהטעמים יספגו.
לחמם תנור ל200 מעלות. להניח את נתחי הסלומון בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולשפוך מעל את הרוטב.
לאפות במרכז התנור כ12-18 דקות אבל לא יותר מזה כדי למנוע התייבשות של הדג. להגיש חם ולפזר מעל בצל ירוק.
בתיאבון

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
דג סלמון ברוטב צילי ואננס
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!