דג סלמון ברוטב צ'ילי ומיץ אננס

דג סלמון ברוטב צילי ואננס
דג סלמון ברוטב צילי ואננס מתכון קל וטעים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דג סלמון ברוטב צ'ילי ומיץ אננס
המצרכים
8 יחידות פילה סלמון
4 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
4 שיני שום
מיץ אננס משומר מקופסא (למי שאוהב אפשר להוסיף גם חתיכות אננס משומר)
מלח ופלפל לפי הטעם
בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי המרינדה בקערה גדולה (מלבד הבצל הירוק) ולהוסיף את נתחי הסלומון.
לעסות את הדג היטב במרינדה ולהשאיר במקרר למשך שעתיים לפחות בכדי שהטעמים יספגו.
לחמם תנור ל200 מעלות. להניח את נתחי הסלומון בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולשפוך מעל את הרוטב.
לאפות במרכז התנור כ12-18 דקות אבל לא יותר מזה כדי למנוע התייבשות של הדג. להגיש חם ולפזר מעל בצל ירוק.
בתיאבון

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: