דפי פילו במילוי שווארמה

דפי פילו ממולאים בשווארמה
דפי פילו ממולאים בשווארמה מתכון של אילנית בניזרי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דפי פילו במילוי שווארמה

המתכון באדיבות אילנית בניזרי

מצרכים להכנת דפי פילו במילוי שווארמה:
ספריי שמן
חבילת דפי פילו שהופשרו לילה במקרר
למלית:
חצי קילו שווארמה קצוצה
2 כפות שמן
2 בצלים לרצועות
כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית כמון
כפית תבלין לשווארמה
פלפל שחור גרוס
מלח

להברשה:
ביצים טרופות
דבש או סילאן
שומשום לקישוט

אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים למחבת את השווארמה ואת שאר חומרי המילוי,מקפיצים במשך 15 דקות, מסננים את הנוזלים ומשאירים להתקרר.
3. מתחילים בהרכבת העלים: לוקחים 2 דפי פילו אשר יושבים אחד על השני וחותכים לריבועים.
4. מרססים את העלים בספריי שמן.
5. שמים כף מהמלית בקצה ריבוע הפילו שחתכנו,סוגרים את הצדדים ומגלגלים כמו ברולדה.
6. סוגרים את הקצה עם קמח מדולל במים (מעט מים וכפית גדושה של קמח, ומערבבים היטב)
7. מברישים עם ביטה טרופה עם כפית סילאן או כפית דבש ומפזרים מעל שומשום.
8. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד אשר מזהיבים. זמן אפייה משתנה מתנור לתנור ולכן יש להציץ מדי פעם על מנת לבדוק אם הזהיב.

ניתן גם לטגן ללא ציפוי השומשום.

מתכון נוסף לעלי פילו ממולאים:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: