Search

השניצל המושלם, הכי פריך ומטורף בעולם – עם ציפוי קורנפלקס קראנצ'י שיהפוך את החיים שלכם!

שניצל מדהים בציפוי קורנפלקס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אוקיי חברים, תחזיקו חזק כי אתם הולכים לקבל את מתכון השניצל הכי מדהים, ממכר ומעלף שטעמתם אי פעם! השילוב של הבשר הרך והעסיסי עם הציפוי הקראנצ'י של קורנפלקס זה פשוט חלומי. כל ביס מרגיש כמו חגיגה של טעמים וניחוחות ישר מהמטבח של סבתא.

זמן הכנה וקושי

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • זמן בישול: 15 דקות
  • סה"כ זמן: 30 דקות
  • מספיק ל-4 מנות
  • דרגת קושי: קל

השניצלים האלה מושלמים לכל ארוחה משפחתית או אירוח חברים. יש להם מראה מדהים וזהוב שמזכיר שניצל של מסעדת שף, אבל למעשה ההכנה שלהם פשוטה ומהירה. הניחוח שמתפזר במטבח כשהם מטגנים פשוט לא יאמן.

מרכיבים לשניצל קורנפלקס אגדי

  • 4 חזות עוף טריות
  • 150 גרם קורנפלקס מרוסק
  • 150 גרם פירורי לחם
  • 3 ביצים טרופות
  • 2-3 כפות קמח לציפוי ראשוני
  • מלח ופלפל שחור טרי לפי הטעם
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

הקורנפלקס נותן לשניצל קראנץ' מטורף וטעם נוסטלגי מהילדות. הציפוי נשאר פריך מבחוץ והבשר עסיסי ורך מבפנים.

לגרסה פיקנטית, הוסיפו חצי כפית אבקת צ'ילי חריפה וכפית פפריקה מעושנת. לגרסה איטלקית, שלבו בציפוי כף גרידת פרמזן והמון עשבי תיבול טריים כמו אורגנו וטימין.

הוראות הכנה צעד אחר צעד

זה הזמן להפשיל שרוולים ולהתחיל את הכנת השניצלים הכי אגדיים שיצאו לכם מהמטבח. תאמינו לי, הריח שיעלה בבית ישגע את כולם!

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומכינים תבנית עם רשת.
  2. מערבלים בקערה את הקורנפלקס המרוסק, פירורי הלחם, המלח, הפלפל ואבקת השום.
  3. טובלים כל חזה עוף בקמח, אז בביצים הטרופות, ולבסוף בתערובת הקורנפלקס.
  4. מוודאים שכל חזה מכוסה היטב ולוחצים קלות שהתערובת תידבק טוב.
  5. מניחים את החזות המצופות על רשת התנור ואופים כ-20 דקות או עד להשחמה יפה.
  6. בינתיים, מכינים את התוספות האהובות – אורז, ירקות, סלטים וכו'.
  7. מוציאים את השניצלים מהתנור ומגישים מיד חמים ופריכים.
  8. נותנים לכולם לחטוף ביס לפני שמתחילים לחסל את הצלחת.

שדרוגים מנצחים לשניצל

רוצים להפוך את השניצל לארוחה קצת יותר עשירה ומיוחדת? יש לי כמה רעיונות בשבילכם:

  • שדרגו עם רוטב פטריות שמנת מעל לשניצלים.
  • צרו מגדל שניצלים עם שכבות של גבינה צהובה ביניהם.
  • הגישו בתוך לחמניה עם חסה, עגבנייה ורוטב צ'ילי מתוק.
  • חתכו לרצועות וצרו טוסטס אצבעות עם גבינה בולגרית וזיתים.
  • הניחו על בסיס של פירה כרובית ברוקולי בריא וטעים.

שו"ת על שניצל קורנפלקס קריספי

האם אפשר להקפיא את השניצלים האלה? בוודאי! לאחר הצלייה בתנור, תנו לשניצלים להתקרר לחלוטין. כיסו כל שניצל בניילון נצמד ואחסנו בקופסה אטומה או בשקית רוכסן למקפיא. ניתן לשמור עד שלושה חודשים. לפני ההגשה, חממו בתנור חם על 180 מעלות כ-10-15 דקות עד שהשניצלים חמים ופריכים מחדש.

אפשר להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן? כמובן שכן! התחליף המומלץ הוא קמח אורז, אבל ניתן להשתמש בכל קמח ללא גלוטן שאתם אוהבים כמו דוחן, חומוס או תפו"א. המרקם והטעם של השניצלים ישתנה מעט כמובן, אבל עדיין יהיה מעולה.

מה עושים אם נגמרו פתאום הפירורים באמצע העבודה? קודם כל – אל פאניקה! סביר להניח שיש בבית שלכם עוד דברים שיכולים להפוך לפירורים משובחים תוך 2 דקות. צנימים, טוסטים, קרקרים, אפילו במבה! פשוט לשים בשקית ניילון ולרסק באמצעות מערוך. מנסיוני, השניצלים אפילו יוצאים יותר טעימים וייחודיים עם ציפוי במבה.

יש לי שאריות שניצלים במקרר, איך כדאי לחמם אותם? הכי טוב להחזיר אותם לתנור על חום בינוני לכמה דקות. אבל אם ממש בא לכם להתפנק ויש לחם טרי וירקות בבית, אפשר להכין כריך שניצל מושחת עם חמאה, חסה, מלפפון חמוץ וחרדל דיז'ון. ממש סנדוויץ' שווארמה של החיים!

טיגנתי יותר מדי ונשארו לי המון פירורים, מה עושים איתם? תמיד מומלץ להכין קצת יותר ציפוי ממה שצריך, כי חלקו נופל תוך כדי העבודה. אבל אם יש לכם עודפים משמעותיים, אל תזרקו! אפשר לאחסן בצנצנת אטומה ולהשתמש תוך שבוע לציפוי נוסף של ירקות, דגים או אפילו קציצות. תפוחי אדמה בקורנפלקס מהתנור זה פשוט חלומי.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות