חיפוש

שווארמה מתכון ביתי שחובה לנסות

שווארמה מתכון ביתי שחובה לנסות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שווארמה מתכון ביתי שחובה לנסות

שווארמה ביתית: מתכון פשוט וטעים לחוויה קולינרית אותנטית

שווארמה היא מאכל פופולרי בכל רחבי העולם, אך אין כמו שווארמה ביתית טרייה ומתובלנת להשביע את התיאבון. עם מתכון פשוט וטעים זה, תוכלו להפוך את הסלון שלכם לדוכן שווארמה לכל דבר.
שווארמה ביתית היא מנה טעימה, עסיסית ומשביעה שיכולה להפוך כל ארוחה למיוחדת.
עם מתכון פשוט וקל להכנה, תוכלו להכין שווארמה ביתית שתגרום לכם להרגיש כמו במסעדה.
השווארמה הזו היא כל מה ששווארמה צריכה להיות: טעימה, עסיסית ועשויה עם חומרי גלם איכותיים.מתכון של עופרה אסור.

מצרכים:

500 גרם חזה עוף, חתוך דק כמו שניצלים
2 כפות מלאות תבלין שווארמה
כף שטוחה של תבלין גריל עוף
כף מרק עוף
כפית מיונז (לא חובה)
שמן לטיגון
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
שווארמה פרגית נדירה מתכון ב-5 דקות
מתכון קל לשווארמה נדירה
שווארמה ביתית קלה להכנה

מתכון לשווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות של משה שגב

אופן הכנה:
מרינדה: מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה.
השריה: טובלים את החזה עוף במרינדה ומשרים למשך 10 דקות לפחות, או עד שעתיים,אפשר להוסיף למרינדה פרוסות בצל למי שאוהב.
טיגון: מטגנים את החזה עוף על אש גבוהה שלא יתייבש.
קירור: מוציאים את החזה עוף מהמחבת ומקררים לחלוטין,ניתן לשים במקפיא למשך 30 דקות עד שמתקרר לגמריי.
פריסה: פורסים את חזה העוף לרצועות דקות.
בישול: מחממים מחבת עם מעט שמן ומוסיפים את התבלינים.
הוספת השווארמה: מוסיפים את השווארמה למחבת ומערבבים בעדינות עד שהיא מתחממת.
הגשה: מגישים בפיתה עם התוספות האהובות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות