תפריט סגור

חזה עוף ממולא בירקות מוקפצים (פופייט) של השף מאיר דוד

חזה עוף ממולא בירקות מוקפצים (פופייט)

חזה עוף ממולא בירקות מוקפצים (פופייט) של השף מאיר דוד

מצרכים להכנת חזה עוף ממולא בירקות מוקפצים:
2 כפות שמן זית לטיגון
1 בצל קצוץ דק
2 פילטים של חזה עוף כפי שהוצגו בסרטון
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות.
1 גמבה קצוץ לקוביות קטנות
קוביות קטנות מהחלק הירוק של קישוא אחד( ללא החלק הלבן הפנימי)
3 שיני שום קצוצות
שמן לטיגון חצי עמוק
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת מרק עוף
2 כפות רוטב סויה
מעט פטרוזיליה קצוצה
פירורי לחם מעורבבים שומשום (היחס הוא 1:1 כלומר על כל כוס של פירורי לחם נוסיף כוס של שומשום)
2 ביצים טרופות עם מעט מלח בתוך קערה רחבה





אופן הכנה:
1. שמים במחבת את כפות השמן זית ומתחילים לחמם ומוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
2. יוצרים כיס בפילטים של חזה העוף (מודגם בסרטון שמופיע למעלה).
3. לאחר שהבצל השחים,קוביות הגזר,ולאחר מכן מוסיפים למחבת את שיני השום הקצוצות את הגמבה וקוביות הקישואים ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס,סוכר,אבקת מרק עוף,מטגנים חצי דקה ומוסיפים את רוטב הסויה.
4. מתחילים לחמם את השמן במחבת (טיגון חצי עמוק)
5. מוסיפים לתערובת הירקות במחבת את הפטרוזיליה הקצוצה וממשיכים בטיגון ערבוב עד שהירקות מתרככים,מסירים מהאש ונותנים לתערובת הירקות להתקרר
6. לאחר שתערובת הירקות התקררה,משתמשים בה למלות את הכיסים שיצרנו בפילטים של החזה עוף,מתחילים בקצה ומורידים את המילוי למטה כפי שהודגם בסרטון.
7. טובלים את חזה העוף הממולא בביצה ומצפים עם תערובת של פירורי הלחם והשומשום.
8. מטגנים את החזה עוף בטיגון חצי עמוק עד להשחמה משני הצדדים (בערך 3 דקות מכל צד).
9. לאחר שהחזה עוף מוכן,מעבירים לקערה עם נייר סופג.
10. חוצים את החזה עוף ל-2 במרכז בצורה אלכסונית, מסדרים בצלחת ומפזרים מעל רוטב סויה ומגישים.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
חזה עוף ממולא בירקות מוקפצים (פופייט)
Published On
ציון ממוצע
11stargraygraygraygray Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!