תפריט סגור

פסטה עם פילה עוף וירקות מוקפצים של דורית אלישע

פסטה עם פילה עוף וירקות מוקפצים
Booking.com

מצרכים להכנת פסטה עם פילה עוף וירקות מוקפצים:
קרדיט מתכון : דורית אלישע

500 גרם פילה עוף
3 שיני שום כתוש
2 כפות שמן קנולה
חצי חבילה פסטה פפרדלה
1 גזר חתוך לרצועות דקות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1 בצל גדול חתוך לטבעות
1 כף צ'ילי גרוס
1 כוס מים
1 כף קורנפלור
6 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב טריאקי
1 כף סילאן

סרטון עם מתכון נוסף של פסטה עם עוף,פסטו וארטישוק של תמרה וישראל אהרוני:

אופן ההכנה:
1. מטגנים בווק עם מעט שמן את השום למשך דקה(יש להזהר מלשרוף את השום)
2. מוסיפים את הפילה עוף לווק עם השום וממשיכים להקפיץ עד שהפילה עוף משנה צבע,ברגע שהחליף צבע לשים בצד בקערה נפרדת.
3. בווק עם כף שמן להקפיץ את טבעות הבצל,מוסיפים את הגזר,פלפל אדום והקפיץ במשך 10 דקות.
4. בקערה מערבבים את הסויה,סילאן ואת רוטב הטריאקי,צילי גרוס,קורנפלור ומים ומערבבים היטב ומוסיפים לווק.
5. מוסיפים לווק את העוף עם השום ומקפיצים למשך 15 דקות.
6. מבשלים את הפסטה על פי הוראות יצרן,מסננים ומוסיפים לווק,מקשטים עם בצל ירוק ואגוזי קשיו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!