דרגו את המתכון
זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: 15 דקות
מצרכים:
- ½ כוס גרעיני חמניה
- ½ כוס גרעיני דלעת
- ½ כוס פיסטוקים קלופים, קצוצים גס
- ½ כוס גפרורי שקדים
- ½ כוס אגוזי מלך, קצוצים גס
- ½ כוס סילאן או מייפל טבעי
- ¾ כוס טחינה גולמית
- אופציונלי: 100 גרם שוקולד מריר
חטיפי גרנולה ללא אפייה | פשוט וטעים עם מיכל
מתכונים נוספים
מתכון לחטיפי בריאות שלא תפסיקו לנשנש
עוגיות מקמח שקדים וטחינה ללא סוכר – קריספיות מבחוץ, רכות מבפנים ובריאות בטירוף!
לחם קינואה: פצצת בריאות טעימה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים היבשים (גרעינים, אגוזים) עם הסילאן/מייפל והטחינה עד לקבלת עיסה אחידה.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים את העיסה באופן שווה.
- אופים במשך 15 דקות, או עד שהחטיף מזהיב.
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
- אופציונלי: ממיסים את השוקולד המריר ומורחים על החטיף המצונן.
- חותכים לריבועים ושומרים במקרר או במקפיא.
טיפ: להקפיא את החטיף לפני החיתוך יקל על התהליך ויאפשר חיתוך מדויק יותר.
מתכון של מדי רואקי.