דרגו את המתכון

זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: 15 דקות

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים היבשים (גרעינים, אגוזים) עם הסילאן/מייפל והטחינה עד לקבלת עיסה אחידה.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים את העיסה באופן שווה.
  4. אופים במשך 15 דקות, או עד שהחטיף מזהיב.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
  6. אופציונלי: ממיסים את השוקולד המריר ומורחים על החטיף המצונן.
  7. חותכים לריבועים ושומרים במקרר או במקפיא.

טיפ: להקפיא את החטיף לפני החיתוך יקל על התהליך ויאפשר חיתוך מדויק יותר.

מתכון של מדי רואקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות