חיתוכיות ריבה ופירורים עם שמן – מתכון מנצח

חיתוכיות ריבה ופירורים עם שמן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יפה וקס ברקו משתפת אותנו במתכון של חיתוכיות ריבה ופירורים.

אז מה בעצם דרוש לנו בכדי להכין חיתוכיות ריבה ופירורים עם שמן?

  • לתחתית:
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1סוכר וניל
  • כף סוכר
  • 1 ביצה
  • חצי כוס שמן
  • 2-4 כפות מים
  • למילוי:
  • כוס ריבה למריחה
  • לקראמבל פירורים:
  • 3/4 כוס קמח
  • חצי כוס אגוזי מלך טחונים
  • 2 כפות סוכר
  • רבע כוס שמן

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים : 2 כוסות קמח תופח,1 שקית סוכר וניל,כף סוכר,1 ביצה,2-4 כפות מים וחצי כוס שמן ולשים לבצק אחיד.
  2. את הבצק משטחים ומהדקים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 12 דקות.
  3. מתחילים בהכנת הקראמבל פירורים: בקערה שמים 3/4 כוס קמח,חצי כוס אגוזי מלך טחונים,2 כפות סוכר,רבע כוס שמן, מערבבים יחד ויוצרים פירורים.
  4. לאחר שאפינו את התחתית בתנור במשך 12 דקות,מוציאים מהתנור ומצננים את התחתית (משאירים את התנור דולק על 170 מעלות).
  5. לאחר שהתחתית התקררה, מורחים מעל שכבה של ריבה, מפזרים מעל את הקראמבל פירורים שהכנו ומכניסים לתנור למשך 22-25 דקות עד להזהבה יפה של הקראמבל פירורים ואז מוציאים מהתנור, נותנים להתקרר וחותכים לריבועים

סרטון עם מתכון נוסף של חיתוכיות ריבה של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *