דרגו את המתכון
דניאל רנוב משתפת אותנו במתכון שלה לכדורי חרוסת מרוקאית.
מצרכים:
- 12 תמרים ללא גרעינים
- 1/4 כוס יין לקידוש מתוק
- 1 כוס שקדים טחונים
- 1 כוס אגוזים טחונים
- 1/2 כפית קינמון
אופן הכנה:
- שמים את התמרים במעבד מזון ומעבדים למחית חלקה,מדי פעם יש לעצור את מעבד המזון ובעזרת מרית להוריד את המחית שנדבקה לדפנות קערת המעבד מזון מאחר והמחית מאוד דביקה.
- מוסיפים את שאר החומרים למחית התמרים במעבד המזון ומעבדים עד לקבלת מחית אחידה וחלקה (שוב מדי פעם לעצור ובעזרת מרית להוריד את מה שנדבק לקערת במעבד מזון).
- מרטיבים את הידיים קלות,לוקחים כף או שתיים (תלוי בגודל הכדור הרצוי) מהמחית שהכנו ויוצרים כדורים אישיים של החרוסת.