חרוסת מרוקאית מתכון מנצח

חרוסת מרוקאית
דניאל רנוב משתפת אותנו במתכון שלה לכדורי חרוסת מרוקאית.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

דניאל רנוב משתפת אותנו במתכון שלה לכדורי חרוסת מרוקאית.

מצרכים:

  • 12 תמרים ללא גרעינים
  •  1/4 כוס יין לקידוש מתוק
  •  1 כוס שקדים טחונים
  •  1 כוס אגוזים טחונים
  •  1/2 כפית קינמון

אופן הכנה:

  1. שמים את התמרים במעבד מזון ומעבדים למחית חלקה,מדי פעם יש לעצור את מעבד המזון ובעזרת מרית להוריד את המחית שנדבקה לדפנות קערת המעבד מזון מאחר והמחית מאוד דביקה.
  2. מוסיפים את שאר החומרים למחית התמרים במעבד המזון ומעבדים עד לקבלת מחית אחידה וחלקה (שוב מדי פעם לעצור ובעזרת מרית להוריד את מה שנדבק לקערת במעבד מזון).
  3. מרטיבים את הידיים קלות,לוקחים כף או שתיים (תלוי בגודל הכדור הרצוי) מהמחית שהכנו ויוצרים כדורים אישיים של החרוסת.

סרטון עם מתכון נוסף לחרוסת לפסח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: