5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

היום אנחנו עם מתכון טבעוני, טעים ובריא של טופו מוקפץ עם ירקות.

איך להכין טופו מוקפץ עם ירקות – הרכיבים שצריך:

הוראות הכנה

  1. מרינדה: בקערה מערבבים רוטב סויה, שמן שומשום ועמילן תירס. מוסיפים קוביות טופו ומערבבים בעדינות לציפוי. תן לזה להשרות לפחות 15 דקות.
  2. מבשלים טופו: מחממים כף אחת של שמן צמחי במחבת גדולה או בווק על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים טופו ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים את הטופו ומניחים בצד.
  3. ירקות מוקפצים: באותה מחבת מוסיפים עוד כף שמן. מטגנים בצל, שום וג'ינג'ר במשך 2 דקות. מוסיפים פלפל, ברוקולי וגזר. מטגנים כ-5 דקות, או עד שהירקות רכים-פריכים.
  4. מאחדים ומתבלים: מחזירים את הטופו למחבת עם הירקות. מוסיפים ציר ירקות ורוטב צדפות. מערבבים היטב לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מגישים: מגישים חם, באופן אידיאלי עם תוספת של אורז מאודה או אטריות.

תיהנו מהטופו המוקפץ בטעמים ובריאים שלכם עם ירקות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות