טורטיה במילוי פרגיות ופטריות ברוטב סיני

טורטיה ממולאת בפרגיות
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לטורטיה ממולאת בפרגיות ופטריות בתיבול סיני.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לטורטיה ממולאת בפרגיות ופטריות בתיבול סיני.

מצרכים:
400 גרם פרגיות
2 בצלים חתוכים לרצועות
סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
4 כפות רוטב סויה בסגנון סיני של "אסם"
חבילת טורטיות

לציפוי:
2 ביצים טרופות
פירורי לחם

אופן הכנה:

  1. במחבת חמה סוגרים את הפרגיות על מנת שיהיה נוח לפרוס בהמשך.
  2. לאחר סגירה קלה של הפרגיות במחבת,מוציאים ופורסים לרצועות דקות כמו שווארמה כפי שהוצג בסרטון.
  3. במחבת שמים מעט שמט ומתחילים בהשחמת רצועות הבצל,מדי פעם מוסיפים מעט מים על מנת לרכך את הבצל (בכל פעם שהמים מתאדים,מוסיפים עוד מעט מים).
  4. מוסיפים את פרוסות הפטריות לרצועות הבצל במחבת ומאדים ל-3 דקות ואז מוסיפים את הרוטב בסגנון סויה ומערבבים (אין צורך בתבלון נוסף).
  5. לאחר 3 דקות,מוסיפים למחבת את רצועות הפרגיות וממשיכים בטיגון ערבוב למשך 5 דקות ואז מוציאים ושמים בצד להתקרר מעט.
  6. ממלאים את הטורטיות עם המילוי שהכנו כפי שמוצג בסרטון ומהדקים מעט.
  7. טובלים את הטורטיות שהכנו בביצה ואז מצפים הפירורי לחם ומטגנים במחבת על הצד הפתוח של הטורטיה עם שמן בגובה של 1 ס"מ.
  8. לאחר שהטורטיות השחימו משני הצדדים מוציאים ומגישים בליווי סלט ורוב צילי מתוק.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: