תפריט סגור

טורטיות במילוי חזה עוף ופטריות

טורטיות במילוי חזה עוף ופטריות

טורטיות במילוי חזה עוף ופטריות

המתכון באדיבות: אילנית בניזרי

מצרכים להכנת טורטיות במילוי חזה עוף ופטריות:
למילוי:
חזה עוף (פרפר) חתוכים לקוביות
בצל קצוץ
קופסאת פטריות חתוכות
חצי כפית כורכום
פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור גרוס
כפית מרק עוף
קורט מלח

לדבק:
מים פושרים עם כפית קמח

לציפוי :
פירורי לחם מוזהבים
ביצה טרופה עם קצת מים

חבילת טורטיות

אופן הכנה:
1. במחבת מטגנים את הבצל עד להשחמה,מוסיפים את הכורכום,מוסיפים את קוביות החזה עוף ומטגנים קלות עד שהחזה עוף מקבל צבע צהוב,מוסיפים את הפטריות,פלפל שחור גרוס,פטרוזיליה,מלח,מרק עוף, מערבבים היטב ושמים בצד להתקרר.
2. לאחר שהמילוי התקרר, לוקחים טורטיה ושמים על הקצה מהמילוי ומגלגלים מהצדדים כמו רולדה.
סוגרים עם הדבק שהכנו מקמח מעורבב עם מים.
3. טובלים את הטורטיות בביצה ומצפים עם פירורי הלחם ומטגנים כדקה מכל צד עד להשחמה.

מתכון נוסף לטורטיות ממולאות:

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
טורטיות במילוי חזה עוף ופטריות
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!