טטאקי טונה אדומה ומתכון של סשימי סלמון

טטאקי טונה אדומה וסשימי סלמון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכונים טטאקי טונה אדומה וסשימי סלמון.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת טטאקי טונה אדומה וסשימי סלמון:

מצרכים להכנת טטאקי טונה אדומה:

  • פרוסה בעובי של 4 ס"מ טונה אדומה ללא הזנב מחולקת ל-2 (חשוב שהטונה תהיה הכי טריה שיש)
  • שמן שומשום
  • שומשום שחור ושמשום לבן (לערבב ביחד)
  • שמן זית

אופן הכנה:

  1. מייבשים את הטונה היטב בעזרת נייר סופג וטובלים את 2 חלקי הטונה האדומה בצלחת עם שמן שומשום מכל הצדדים ומצפים את החתיכות בתערובת של שומשום שחור ושומשום לבן.
  2. מחממים מחבת עד שזה לוהט ואז נותנים צריבה לטונה האדומה המצופה בשומשום של 20 שניות בלבד מכל צד.
  3. לאחר שצרבנו מכל הצדדים, מוציאים מהמחבת,נותנים להתקרר ופורסים דק כפי שהוצג בסרטון ומסדרים בצלחת ושמים בצד עם רוטב סויה וכל תוספת שאוהבים בצד השני של הצלחת.
  4. מזלפים מעל הטטאקי טונה זילוף עדין של שמן זית ומגישים.

מצרכים להכנת סשימי סלמון:

  • פילה סלמון הכי טרי שיש ללא הקצוות מחולק ל-2 ללא העור
  • מלח גס
  • עגבניה חתוכה ל-2
  • שמן זית

אופן הכנה:

  1. פורסים את 2 חתיכות הפילה סלמון לפרוסות דקות כפי שמוצג בסרטון.
  2. מסדרים את פרוסות הסלמון בצלחת עם קישוטים שאוהבים ובסמוך להגשה מפזרים מלח גס מעל פרוסות הסשימי סלמון ואז סוחטים או לימון או עגבניה מעל הסשימי סלמון ומעל נותנים זילוף עדין של שמן זית.

ניתן להגיש עם קערית קרקרים

המתכון האחרון שפורסם: מתכון למוסקה חצילים בתנור

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *