תפריט סגור

כנאפה בקלאווה מושלמת – תומר תומס

כנאפה בקלאווה תומר תומס

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לכנאפה בקלאווה ממולאת גבינות.

מצרכים להכנת כנאפה בקלאווה:

  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 200 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 200 גרם גבינת מסקרפונה
  • 200 גרם שערות קדאיף
  • חבילת בצק פילו

    לסירופ:
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס מים
  • פלח לימון

    לציפוי עליון:
  • פיסטוקים גרוסים

אופן הכנה:


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


  1. קוצצים את שערות הקדאיף ושמים בצד.
  2. לוקחים קערה ושמים בתוכה את המסקרפונה,גבינה צהובה ומעט פיסטוקים קצוצים ומערבבים יחד לתערובת אחידה.
  3. לוקחים תבנית עגולה הדומה לתבנית שבסרטון ומורחים בטחינה גולמית שתמנע את הדבקות לתבנית של המאפה.
  4. לוקחים דף פילו ומורחים אותו בחמאה מומסת ומעל מפזרים שכבה של שערות הקדאיף הקצוצות ומעל שמים עוד דף של פילו ומברישים את הדף קלות עם חמאה מומסת ושמים את המילוי בתחתית הדפי פילו כפי שמוצג בסרטון ומגלגלים למעין רולדה ומסדרים בתבנית המשומנת עם טחינה.
  5. חוזרים על הפעולה ויוצרים עוד דפי פילו כמו בשלב הקודם ומסרים שוב בתבנית וממשיכים לחזור על הפעולה עד שממלאים את התבנית,אם נוצרים חורים,לוקחים עלה פילו ריק,טובלים בחמאה וממלאים את החור.
  6. מורחים את החלק העליון של המאפה בתבנית בחמאה מומסת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מצב טורבו עד להשחמה (בערך 20 דקות).
  7. בינתיים מתחילים להכין את סירופ הסוכר:בסיר קטן שמים את המים,סוכר,פלח לימון,מערבבים ומבשלים עד שהסוכר נמס והסירופ נהיה סמיך יותר (בערך 10 דקות) ,מסירים מהאש ונותנים להתקרר.
  8. לאחר שהמאפה היה בתנור 20 דקות,מוציאים ושופכים מעל את הסירופ סוכר שהכנו בצורה אחידה מעל כל המאפה ואז מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים.
  9. חןתכים ומגישים.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של הכנאפה בקלאווה:

Posted in חלבי,קינוחים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!