תפריט סגור

כרובית שלמה בתנור – קריספית בטירוף

כרובית שלמה בתנור

ירון ידעי משתף אותנו במתכון שלו לכרובית שלמה אפויה בתנור.

מצרכים להכנת כרובית שלמה בתנור:

כרובית שלמה
כפית מלח
לציפוי:
כף מיונז
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום גבישי
חצי כפית טימין
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות מים
2 כפות שמן זית
פירורי פנקו (פירורי לחם קוריאנים)


אופן הכנה:

  1. מבשלים בסיר עם מים וכפית מלח את הכרובית שלמה ךמשך 10 דקות.
  2. מערבבים בקערה קטנה את המיונז,פפריקה מתוקה,שום גבישי,טימין,מלח,פלפל שחור גרוס,מים ושמן זית ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. מורחים את התערובת שהכנו על כל הכרובית ומעל מפזרים פירורי פנקו ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ומגישים.

סרטון המדגים את שלבי הכנת הכרובית בתנור:

Posted in תוספות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!