אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לכרוב מאודה עם רסק עגבניות.
- 1 בצל קצוץ
- 2 גזר מגורד
- 2 כף רסק עגבניות
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כפית מלח ופלפל
- חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
- 1 כפית סוכר
אופן ההכנה
- לטגן בצל קצוץ ב- 2 כפות שמן.
- כשמזהיב, להוסיף את הגזרים המגוררים, רסק, סוכר, אבקת מרק, תבלינים וכוס מים.
- לתת רתיחה וכשרותח להכניס כרוב חתוך ועוד כוס וחצי מים רותחים.
- לוודא שהמים לא מכסים את הכרוב.
- לערבב היטב ולבשל כ- 20 דקות.