כרוב מאודה עם רסק עגבניות

כרוב מאודה עם רסק עגבניות
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לכרוב מאודה עם רסק עגבניות.

  • 1 בצל קצוץ
  • 2 גזר מגורד
  • 2 כף רסק עגבניות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית מלח ופלפל
  • חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה

  • לטגן בצל קצוץ ב- 2 כפות שמן.
  • כשמזהיב, להוסיף את הגזרים המגוררים, רסק, סוכר, אבקת מרק, תבלינים וכוס מים.
  • לתת רתיחה וכשרותח להכניס כרוב חתוך ועוד כוס וחצי מים רותחים.
  • לוודא שהמים לא מכסים את הכרוב.
  • לערבב היטב ולבשל כ- 20 דקות.

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: