כרוב מאודה עם רסק עגבניות

כרוב מאודה עם רסק עגבניות
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לכרוב מאודה עם רסק עגבניות.

  • 1 בצל קצוץ
  • 2 גזר מגורד
  • 2 כף רסק עגבניות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית מלח ופלפל
  • חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה

  • לטגן בצל קצוץ ב- 2 כפות שמן.
  • כשמזהיב, להוסיף את הגזרים המגוררים, רסק, סוכר, אבקת מרק, תבלינים וכוס מים.
  • לתת רתיחה וכשרותח להכניס כרוב חתוך ועוד כוס וחצי מים רותחים.
  • לוודא שהמים לא מכסים את הכרוב.
  • לערבב היטב ולבשל כ- 20 דקות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: