תפריט סגור

כרוב מאודה עם רסק עגבניות

כרוב מאודה עם רסק עגבניות
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים - 50% הנחה
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל מטחנת בשר ובלנדר שליח עד הבית חינם במחיר של 349 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לכרוב מאודה עם רסק עגבניות.


  • 1 בצל קצוץ
  • 2 גזר מגורד
  • 2 כף רסק עגבניות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית מלח ופלפל
  • חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה

  • לטגן בצל קצוץ ב- 2 כפות שמן.
  • כשמזהיב, להוסיף את הגזרים המגוררים, רסק, סוכר, אבקת מרק, תבלינים וכוס מים.
  • לתת רתיחה וכשרותח להכניס כרוב חתוך ועוד כוס וחצי מים רותחים.
  • לוודא שהמים לא מכסים את הכרוב.
  • לערבב היטב ולבשל כ- 20 דקות.
Posted in תוספות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!