כרוב שלם ממולא

כרוב שלם ממולא
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לכרוב שלם ממולא.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לכרוב שלם ממולא.

מצרכים:

  • 1 כרוב לבן בנוני
  • לחתוך את השורש להכניס לסיר עם מים ולבשל 20 דקות
  • לקרר להפריד ולשטוף את העלים
  • למילוי
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 כוסות אורז
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
  • צרור כוזברה קצוצה
  • צרור פיטרוזליה קצוצה
  • צרור שמיר קצוץ
  • 1/2 כף מלח
  • כפית כורכום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות שמן
  • לרוטב
  • 1 ליטר מים רותחים
  • 1/2 כף מרק עוף
  • 1/2 כפית כורכום
  • מעט פלפל שחור
  • 1/4 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן

אופן הכנה:

  • לסדר את העלים של הכרוב בתחתית הסיר 3 שכבות .
  • למלא את התערובת בשר והאורז.
  • לכסות את הבשר בשכבת עלים נוספת .
  • לשפוך את הרוטב .
  • להניח צלחת על הכרוב הממולא .
  • להביא לרתיחה .
  • לבשל כ-50 דקות עד שעה על להבה בנונית בסיר מכוסה .
  • באהבה נועם זיגדון 

סרטון עם מתכון נוסף לכרוב ממולא:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: