כרוב שלם ממולא

כרוב שלם ממולא
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לכרוב שלם ממולא.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לכרוב שלם ממולא.

מצרכים:

  • 1 כרוב לבן בנוני
  • לחתוך את השורש להכניס לסיר עם מים ולבשל 20 דקות
  • לקרר להפריד ולשטוף את העלים
  • למילוי
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 כוסות אורז
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
  • צרור כוזברה קצוצה
  • צרור פיטרוזליה קצוצה
  • צרור שמיר קצוץ
  • 1/2 כף מלח
  • כפית כורכום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות שמן
  • לרוטב
  • 1 ליטר מים רותחים
  • 1/2 כף מרק עוף
  • 1/2 כפית כורכום
  • מעט פלפל שחור
  • 1/4 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן

אופן הכנה:

  • לסדר את העלים של הכרוב בתחתית הסיר 3 שכבות .
  • למלא את התערובת בשר והאורז.
  • לכסות את הבשר בשכבת עלים נוספת .
  • לשפוך את הרוטב .
  • להניח צלחת על הכרוב הממולא .
  • להביא לרתיחה .
  • לבשל כ-50 דקות עד שעה על להבה בנונית בסיר מכוסה .
  • באהבה נועם זיגדון 

סרטון עם מתכון נוסף לכרוב ממולא:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: