לביבות בטטות מטוגנות

לביבות בטטה מטוגנות
לצפיה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה ללביבות בטטה מטוגנות.

  • 4 בטטות בינוניות
  • 2 ביצים
  • 4 ענפי טימין מופרדים לעלים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • כפית פלפל שחור
  • מלח
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • קולפים את הבטטות חוצים ומבשלים במים עד לריכוך.
  • מסננים את הבטטות מועכים עם מועך של פירה או במעבד מזון.
  • מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים את פירורי הלחם והקמח ומערבבים ידנית. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  • מחממים מחבת. כשהמחבת חמה יוצקים מעט מאוד שמן זית . בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומעבירים למחבת בעדינות.
  • הצעת הגשה: לאכול עם שמנת חמוצה או קרם פרש. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.

סרטון עם מתכון ללביבות בטה מושלמות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *