לביבות בטטות מטוגנות

לביבות בטטה מטוגנות
לצפיה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה ללביבות בטטה מטוגנות.

  • 4 בטטות בינוניות
  • 2 ביצים
  • 4 ענפי טימין מופרדים לעלים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • כפית פלפל שחור
  • מלח
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • קולפים את הבטטות חוצים ומבשלים במים עד לריכוך.
  • מסננים את הבטטות מועכים עם מועך של פירה או במעבד מזון.
  • מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים את פירורי הלחם והקמח ומערבבים ידנית. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  • מחממים מחבת. כשהמחבת חמה יוצקים מעט מאוד שמן זית . בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומעבירים למחבת בעדינות.
  • הצעת הגשה: לאכול עם שמנת חמוצה או קרם פרש. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.

סרטון עם מתכון ללביבות בטה מושלמות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: