לביבות תפוחי אדמה מושלמות

לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה מתכון של אילנית בניזרי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לביבות תפוחי אדמה מושלמות

מתכון של אילנית בניזרי

מצרכים להכנת לביבות תפוחי אדמה:
4 תפוחי אדמה
4 ביצים
2 כוסות קמח מצה ניתן להחליף בפירורי לחם או קמח אבל התוצאה הכי טובה יוצאת עם קמח מצה
בצל מגורד
חצי צרור פטרוזליה קצוצה
פלפל שחור
מלח
כפית מרק עוף
חצי כוס מי ברז

אופן הכנה:
1. מרתיחים את תפוחי האדמה ללא קליפה,מועכים לפירה.
2. מוסיפים לפירה את הבצל המגורד,פטרוזיליה קצוצה,פלפל שחור,מלח,מרק עוף,ביצים טרופות,קמח מצות ומים מהברז ולערבב הכל לתערובת אחידה.(במידה והתערובת עדיין נדבקת לידיים להוסיף מים)
3. יוצרים עיגולים בעזרת ידיים רטובות, משטחים ומטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד להשחמה.
4. מוציאים למגש עם נייר סופג ומגישים.

מתכון נוסף ללביבות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: