תפריט סגור

לחם שום נתלש מתכון מנצח

לחם שום נתלש

מתכון ללחם שום נתלש


מצרכים למתכון ללחם שום נתלש

1 כפית של שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1/2 כוס חלב חמים
1 ביצה גדולה טרופה
2 כוסות קמח
3 כפות חמאה
3/4 כפית מלח
1/2 כפית אבקת שום או כפית שום טרי קצוץ
2 כפות בצל ירוק או פטרוזיליה





קבוצת רכישה ל-48 שעות בלבד!!!
סיר טיגון ללא שמן של חברת טפאל עם אחריות של ניופאן במחיר הכי נמוך בשוק
לפרטים והזמנה חייגו עכשיו : 052-7876868
FX100015 TEFAL

1.בקערה שופכים את השמרים מוסיפים את הסוכר והחלב ומערבבים.
2. מוסיפים את הביצה ואחרכך את הקמח ואת החמאה וממשיכים לערבב.
3. מוסיפים את המלח השום והבצל ירוק או הפטרוזיליה ובעזרת כף עץ חזקה או מיקסר ממשיכים לערבב 5 דקות עד שהבצק לא נדבק לקצוות הקערה.
4. מכסים ומתפיחים למשך שעה וחצי.
5. לאחר התפחה מעבירים למשטח מקומח ויוצרים כדור.
6. מחלקים ל-10 חלקים שווים, מרדדים ומגלגלים ללחמניות בצורה אובלית.
7. מכסים ומתפיחים למשך חצי שעה.
8. מברישים עם ביצה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך כ-25 דקות.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
לחם שום נתלש
Published On
ציון ממוצע
2.51star1star1stargraygray Based on 8 Review(s)

3 Comments

    • eyal

      היי את החלב להחליף במים ואת החמאה מחליפים במחמאה(מרגרינה בטעם חמאה) זה ייצא טיפה שונה אבל עדיין טעים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!