לחם שיפון מלא ללא סוכר

לחם שיפון מלא
לחם שיפון מלא מתכון של לי אבוטבול

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

לי אבוטבול משתפת אותנו במתכון שלה ללחם שיפון מלא ללא ללא סוכר.

מצרכים להכנת לחם שיפון מלא ללא ללא סוכר:

מצרכים:
1 ק"ג קמח שיפון מלא
גרעינים תערובת מיקס (דלעת,גרעיני חמניה,פשתן)
מלח
חצי כוס שמן
3 כפות שמרים יבשים
כף שטוחה מלח
3-4 כוסות מים

אופן הכנת לחם שיפון מלא ללא ללא סוכר:

1. מערבבים את הקמח עם היבשים והגרעינים, יוצרים גומה ומוסיפים את השמן והמים עד שהבצק לא רטוב מידי ולא יבש מדי.
2. מתפיחים מתחת למגבת רטובה למשך 35-40 דקות.
3. יוצרים צורה של לחם ,משמנים תבנית עם תרסיס שמן,שמים את הלחם ומפזרים גרעינים מעל ומתפיחים פעם נוספת.
4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 למשך 25-30 דקות.

ניתן ליצור 2 לחמים גדולים מהמתכון או 4 בינוניים.

סרטון עם מתכון נוסף להכנת לחם שיפון של השף ארז קומרובסקי:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: