לחם שיפון מלא ללא סוכר

לחם שיפון מלא
לחם שיפון מלא מתכון של לי אבוטבול

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לי אבוטבול משתפת אותנו במתכון שלה ללחם שיפון מלא ללא ללא סוכר.

מצרכים להכנת לחם שיפון מלא ללא ללא סוכר:

מצרכים:
1 ק"ג קמח שיפון מלא
גרעינים תערובת מיקס (דלעת,גרעיני חמניה,פשתן)
מלח
חצי כוס שמן
3 כפות שמרים יבשים
כף שטוחה מלח
3-4 כוסות מים

אופן הכנת לחם שיפון מלא ללא ללא סוכר:

1. מערבבים את הקמח עם היבשים והגרעינים, יוצרים גומה ומוסיפים את השמן והמים עד שהבצק לא רטוב מידי ולא יבש מדי.
2. מתפיחים מתחת למגבת רטובה למשך 35-40 דקות.
3. יוצרים צורה של לחם ,משמנים תבנית עם תרסיס שמן,שמים את הלחם ומפזרים גרעינים מעל ומתפיחים פעם נוספת.
4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 למשך 25-30 דקות.

ניתן ליצור 2 לחמים גדולים מהמתכון או 4 בינוניים.

סרטון עם מתכון נוסף להכנת לחם שיפון של השף ארז קומרובסקי:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: