תפריט סגור

לחמניות ממולאות בטונה ופטריות

לחמניות ממולאות בטונה ופטריות

לחמניות ממולאות בטונה ופטריות

המתכון באדיבות :אילנית בניזרי

מצרכים להכנת לחמניות ממולאות בטונה ופטריות:
לבצק לחמניות:
קילו קמח מנופה
3 כוסות מים
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
חצי כוס שמן
כף מלח

למלית:
גמבה חתוכה לריבועים קטנים
פטריות חתוכות
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
4 שיני שום כתושות
פלפל שחור גרוס
מלח
2 קוספסאות של שימורי טונה בשמן מסוננים
כוסברה קצוצה
מעט אורגנו
פלפל חריף חתוך לקוביות (לא חובה)

אופן הכנה:
1. מתחילים בהכנת הבצק,שמים את כל חומרי הבצק בקערה,מלבד השמן,לשים היטב ובסוף להוסיף את השמן,לאחר שהגענו לבצק אחיד,שמים לתפיחה של חצי שעה,לאחר חצי שעה התפחה לשים שום ואז נותנים חצי שעה נוספת של תפיחה.
2. בזמן שהבצק תופח מתחילים בהכנת המלית: מתחילים בטיגון קוביות הגמבה,מוסיפים פפריקה,רסק עגבניות,שיני שום כתושות,פלפל שחור גרוס,מלח,טונה,כוסברה ואורגנו ופלפל חריף(לא חובה) לערבב היטב ,לטגן במשך 20 דקות תוך כדי ערבוב ולשים בצד להתקרר.
3. מתחילים במילוי: מרדדים את הבצק,קורצים עיגולים,וממלאים במרכז הבצק מהמילוי וסוגרים היטב,מצפים על לחמניה בביצה טרופה,4 שיני שום כתושות מעורבבים עם שמן זית ושומשום,מסדרים בתבנית עם נייר אפייה,נותנים תפיחה נוספת של רבע שעה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה (משתנה מתנור לתנור)

מתכון נוסף של לחמניות ממולאות:

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
לחמניות ממולאות בטונה ופטריות
Published On
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!