לחמניות מסקרפונה מושלמות

לחמניות מסקרפונה מתכון
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו ללחמניות מסקרפונה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו ללחמניות מסקרפונה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הלחמניות מסקרפונה:

מצרכים להכנת לחמניות מסקרפונה:

  • 1 ק"ג קמח לבן מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • חצי כוס סוכר לבן
  • כף מלח
  • 1 גביע קרם פרש השף הלבן תנובה
  • חצי גביע גבינת מסקרפונה השף הלבן תנובה
  • רבע כוס שמן רגיל
  • 50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 כוסות מים
  • להברשה: 1 ביצה מהולה במים
  • 3-4 כפות דבש (לאחר שהלחמניות יצאו מהתנור ממיסים את הדבש במיקרוגל)

אופן הכנה:

  1. בקערת המיקסר נשים את הקמח,שמרים,מלח,סוכר וניל,סוכר ונערבב קלות לאיחוד כל היבשים.
  2. מוסיפים לקערת המיקסר חצי מגביע המסקרפונה ואת הגביע של הקרם פרש ואת השמן ו-50 גרם חמאה ואת המים ומממשיכים לערבב למשך כ-5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. לאחר שהבצק התאחד,יוצרים כדור, מכסים ומתפיחים למשך 40 דקות.
  4. לאחר תפיחה יוצרים מהבצק מעין נקניק וחוצים בגודל הרצוי של הלחמניה אותה אנחנו רוצים (בערך 70 גרם ללחמניה,מוצג בסרטון בערך 20 לחמניות), ויוצרים כדור מכל חתיכה.
  5. מסדרים על תבנית עם נייר אפיה ומתפיחים ל -15-20 דקות.
  6. לאחר כ-20 דקות תפיחה מברישים את הלחמניות עם ביצה מהולה במים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות מצב טורבו ואופים למשך 25 דקות.
  7. לאחר שהלחמניות יצאו מהתנור,מיד מברישים עם דבש שהמסנו במיקרוגל.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: