דרגו את המתכון
לחמניות שקדים אווריריות ללא גלוטן עם קראנץ' שומשום
זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 1 כוס קמח שקדים
- 1.5 כפיות אבקת אפיה ללא גלוטן
- 1 כף שמן MCT
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1 כף שקדים (קלופים)
- 1 כפית גרעיני דלעת
- 1 כף קסנטאן גאם
- 1 ביצה (M)
- מלח (מעט, לפי הטעם)
- שומשום לפיזור
לחם שקדים וטחינה ללא גלוטן, לחם שמכינים בקערה אחת ובעשרים דקות
מתכונים נוספים
מתכון ללחם שקדים – בריא וטעים ביותר
כמה קלוריות יש בשקדים? תגלו את הסוד!
כמה קלוריות יש בתפוח אדמה אחד? גלו עכשיו!
לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה! כשר לפסח! עם מקס מלכיאל Gluten Free Bread
אופן ההכנה:
- בקערה, ערבבו היטב את כל המרכיבים היבשים: קמח שקדים, אבקת אפיה, שקדים, גרעיני דלעת, קסנטאן גאם ומלח.
- הוסיפו את המרכיבים הרטובים: שמן MCT, חומץ תפוחים וביצה.
- לושו את התערובת עד לקבלת בצק אחיד ונעים למגע.
- צרו לחמניה גדולה או מספר לחמניות קטנות יותר.
- הניחו את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- פזרו שומשום בנדיבות על הלחמניות.
- אפו בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כ-20 דקות, או עד שהלחמניות מזהיבות.
מתכון של שרית ברסקה