לחמניות שקדים אווריריות ללא גלוטן עם קראנץ' שומשום
זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 1 כוס קמח שקדים
- 1.5 כפיות אבקת אפיה ללא גלוטן
- 1 כף שמן MCT
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1 כף שקדים (קלופים)
- 1 כפית גרעיני דלעת
- 1 כף קסנטאן גאם
- 1 ביצה (M)
- מלח (מעט, לפי הטעם)
- שומשום לפיזור
לחם שקדים וטחינה ללא גלוטן, לחם שמכינים בקערה אחת ובעשרים דקות
מתכונים נוספים
מתכון ללחם שקדים – בריא וטעים ביותר
כמה קלוריות יש בשקדים? תגלו את הסוד!
כמה קלוריות יש בתפוח אדמה אחד? גלו עכשיו!
אופן ההכנה:
- בקערה, ערבבו היטב את כל המרכיבים היבשים: קמח שקדים, אבקת אפיה, שקדים, גרעיני דלעת, קסנטאן גאם ומלח.
- הוסיפו את המרכיבים הרטובים: שמן MCT, חומץ תפוחים וביצה.
- לושו את התערובת עד לקבלת בצק אחיד ונעים למגע.
- צרו לחמניה גדולה או מספר לחמניות קטנות יותר.
- הניחו את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- פזרו שומשום בנדיבות על הלחמניות.
- אפו בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כ-20 דקות, או עד שהלחמניות מזהיבות.
מתכון של שרית ברסקה