4/5 - למתכון דירוג של 20 חובבי בישול

היום, אנחנו לוקחים ראש כרוב והופכים אותו לכוכב – כרוב צלוי בתנור. המנה הזו היא כמו פצצת טעם פריכה בקצוות ונימוחה מבפנים. אז, הפשילו שרוולים, ובואו נעשה כרוב מרגש!

מקורות המתכון לכרוב בתנור

לצליית כרוב אולי אין סיפור מקור אגדי, אבל הרשו לי לומר לכם, הוא שימש שינוי משחק במטבחים ברחבי העולם.

התנור עושה את הקסם שלו, והופך את הירק הצנוע הזה לתענוג פריך. זו תוספת שאינה שם רק לראווה – היא גונבת את אור הזרקורים.

רכיבים להכנת כרוב בתנור

עבור הכרוב הקלוי:

1 ראש כרוב בינוני
3 כפות שמן זית
2 שיני שום, קצוצות
1 כפית פפריקה
1 כפית טימין מיובש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
פטרוזיליה טרייה לקישוט (לא חובה)

הוראות הכנת כרוב בתנור

יתרונות תזונתיים של מתכון לכרוב בתנור

כרוב הוא כוכב על דל קלוריות, עמוס בויטמינים C ו-K. הוא גם מקור נהדר לסיבים, המעודד עיכול טוב. שמן זית מוסיף שומנים בריאים, ושום הוא כמו מגבר הבריאות הקטן של הטבע. הכרוב הקלוי הזה הוא לא רק טעים; זה מעצמה תזונתית.

תְשׁוּאָה:

מתכון זה מגיש בנדיבות 4, מה שהופך אותו לתוספת מושלמת לארוחת ערב משפחתית או למפגש קטן. הכפילו לקהל גדול יותר או אם אתם פשוט ממש ממש אוהבים כרוב.

זמן הכנה:

אנחנו שומרים על רוח קלה עם זמן הכנה של בערך 10 דקות. התנור עושה את רוב העבודה, כך שתוכלו להתמקד בדברים חשובים יותר (כמו להחליט במה לצפות בבולמוס מאוחר יותר).

רמת קושי:

זה טיול בפארק. אם אתה יכול לקצוץ כרוב ולהפעיל את התנור, אתה בעניינים. אין צורך בהתעמלות קולינרית.

חלופות מתכון לכרוב בתנור לאוכלי כשרות

לחברים הכשרים שלנו, רק תוודא ששמן הזית שלך הוא בעל תעודת כשרות, ואתה מוכן ללכת. אין צורך בשינויים גדולים לשינוי הכרוב הזה.

טיפים להכנת כרוב בתנור פריך

עכשיו, בואו נהפוך את הכרוב הזה לתחושה פריכה. בלוטות הטעם שלך צפויות להתענוג, וקוראי הבלוג שלך עומדים לגלות אהבה חדשה לירק הלא מוערך הזה. תהנו מהטוב הצלוי, חברים שלי! 🥬🔥

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות