חיפוש

פאי אוכמניות טבעוני שאי אפשר להפסיק לאכול

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

פאי אוכמניות טבעוני שאי אפשר להפסיק לאכול

יש לי פנינה מוחלטת של מתכון עבורכם – פשטידת אוכמניות טבעונית! הקינוח המשגע ונטול האשמה הזה הוא חגיגה של טוב צמחים, עמוס בכל הטעמים התוססים של הטבע. בין אם אתה טבעוני מנוסה או סתם מחפש לחקור את עולם הפינוקים המבוססים על צמחים, הפשטידה הזו היא מחליפת משחק.

הרעיון לפשטידה הזו נולד מתוך רצון ליצור קינוח שהוא לא רק טעים אלא גם מכיל. בהשראת שפע פירות היער בטבע, הפשטידה הזו נותנת כבוד ליופי של חיים על בסיס צמחי. זה טוויסט מודרני על פאי פירות היער הקלאסיים, אבל בלי רגשות אשם או מוצרים מהחי.

רכיבים:

עבור הקרום:

  • 2 כוסות קרקרים גרהם ידידותיים לטבעוניים מעוכים
  • 1/2 כוס שמן קוקוס מומס
  • 1/4 כוס סירופ מייפל

למילוי:

  • 3 כוסות פירות יער מעורבים (תותים, אוכמניות, פטל – תתפרעו)
  • 1/2 כוס סוכר קנים אורגני
  • 1/4 כוס עמילן תירס
  • 1 כף מיץ לימון
  • קורט מלח

לציפוי:

  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים (שקדים, אגוזי מלך או האהובים עליכם)
  • 2 כפות סירופ מייפל

חלופות טבעוניות וכשרות:

לחברים הכשרים שלנו או לכל מי שיש לו צרכים תזונתיים ספציפיים, תוכלו להחליף את סירופ המייפל עם נקטר אגבה או סירופ תמרים. ודא שפצפוצי הגרהם שלך יהיו בעלי תעודת כשרות, והרי – פשטידה שמתאימה לטעם ולהעדפות התזונתיות שלך.

יתרונות תזונתיים:

  • הפשטידה הזו היא מעצמה תזונתית. פירות יער מפוצצים בנוגדי חמצון, ויטמינים וסיבים.
  • הקרום, העשוי משמן קוקוס, מוסיף שומנים בריאים, ואגוזים בציפוי מספקים מנת חלבון.
  • בנוסף, היא נטולת כולסטרול לחלוטין. אז, להתפנק עם פרוסה (או שתיים) זה בעצם תענוג נטול אשמה.

כמות: מתכון זה מניב כ-8 פרוסות של אושר טהור.

זמן הכנה: ההכנה תיקח לך בערך 30 דקות, ולאחר מכן היא יוצאת למקרר למפגש צינון של לפחות שעתיים להתייצבות.

רמת קושי: מתכון זה נכנס לקטגוריית "קל". אם אתה יכול לרסק קרקרים ולערבב פירות יער, אתה בעצם מקצוען בהכנת פשטידות.

טיפים לשלמות:

  • תהיו יצירתיים: התנסו בשילובי פירות יער שונים. אוכמניות או דובדבנים יכולים להביא מימד חדש לגמרי.
  • קראנץ': מהדקים היטב את הקרום לתוך תבנית הפשטידה כדי למנוע מצב פירורי.
  • צ'יל אאוט: תנו לפשטידה להתקרר במידה מספקת עבור הנתח המושלם הזה. לילה טוב אפילו יותר למרקם יציב וניתן לפרוסות.
  • שדרוג גלידה: מגישים עם כדור גלידת וניל טבעונית למנה נוספת של דקדנס.

הנה לכם, אנשים – פשטידת אוכמניות טבעונית שקל להכין, תיהנו מהמסע של יצירת הקינוח המענג הזה והתענגו על התגמולים המתוקים של יצירת המופת הצמחית שלכם. אפייה מהנה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות