מאפה טורטיה מושלם במילויים שונים

מאפה טורטיה במילויים שונים
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה למאפה טורטיה מושלם במילויים שונים.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה למאפה טורטיה מושלם במילויים שונים.

  • חב' טורטיות
  • כוס (חד"פ שתייה חמה) גבינה מגורדת כמו קשקבל/פרמז'ן/גאודה
  • 4 ביצים
  • כוס צהובה מגוררת
  • 2 קופסאות טונה בשמן מסוננת ומפוררת
  • כוס גרגירי תירס/חופן קוביות גמבה/פטריות חתוכות
  • מלח
  • פלפל
  • שומשום רגיל או שחור לפיזור מלמעלה

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • לחתוך את הטורטייה לעיגולים מעט יותר רחבים מקוטר תבנית המאפינס המשומנת עם תרסיס שמן.
  • להניח בתוך המאפינס ולהדק לדפנות.
  • בקערה לערבב את כל מרכיבי המילוי.
  • למזוג לשקע המאפינס עד שני שליש מגובהו.
  • לפזר שומשום.
  • לאפות כ- 20 דק' או עד שהמילוי מזהיב ומתקבל כמו פשטידה.
  • להמתין מעט לקירור ולחלץ מהתבנית.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: