תפריט סגור

מאפה טורטיה מושלם במילויים שונים

מאפה טורטיה במילויים שונים

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה למאפה טורטיה מושלם במילויים שונים.

  • חב' טורטיות
  • כוס (חד"פ שתייה חמה) גבינה מגורדת כמו קשקבל/פרמז'ן/גאודה
  • 4 ביצים
  • כוס צהובה מגוררת
  • 2 קופסאות טונה בשמן מסוננת ומפוררת
  • כוס גרגירי תירס/חופן קוביות גמבה/פטריות חתוכות
  • מלח
  • פלפל
  • שומשום רגיל או שחור לפיזור מלמעלה

אופן ההכנה


  • לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • לחתוך את הטורטייה לעיגולים מעט יותר רחבים מקוטר תבנית המאפינס המשומנת עם תרסיס שמן.
  • להניח בתוך המאפינס ולהדק לדפנות.
  • בקערה לערבב את כל מרכיבי המילוי.
  • למזוג לשקע המאפינס עד שני שליש מגובהו.
  • לפזר שומשום.
  • לאפות כ- 20 דק' או עד שהמילוי מזהיב ומתקבל כמו פשטידה.
  • להמתין מעט לקירור ולחלץ מהתבנית.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!