תפריט סגור

מאפה שמרים מושלם במילוי גבינה בולגרית ותרד

מאפה שמרים במילוי גבינה בולגרית ותרד

צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון מושלם למאפה שמרים במילוי גבינה בולגרית,תרד ומטבוחה.

לבצק:
כוס מים פושרים
כוס חלב פושר
כף וחצי שמרים יבשים
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
5 כוסות קמח
100 גרם חמאה רכה
ביצה .
למילוי :
צרור תרד
100 גרם גבינה בולגרית
בצל מטוגן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
להכניס לקערה כוס מים וכוס חלב שמרים לכסות 10 דקות.
לאחר 10 דקות להוסיף סוכר מלח קמח ביצה חמאה וללוש בבלנדר 10 דקות,להשאיר בקערה להתפחה למשך 40 דקות ולכסות.
בינתיים לטגן במחבת בצל קצוץ תרד להניח בקערה לתת לו להתקרר ולהוסיף את הבולגרית לתבל במלח ופלפל שחור. לחצות את הבצק ל-2 ולרדד לעלה למרוח מטבוחה(מרחתי מטבוחה מוכנה)לגלגל ולפרוס לשושנים לסדר תבנית עגולה בנייר אפייה ולסדר אותם מסביב באמצע להניח שושנים כפרח.
את הבצק השני לרדד למרוח תרד וגבינה לכלגל לרולדה ולהניח באמצע,למרוח ביצה ושמן ולפזר סומסום
לאפות בחום 170 מעלות למשך שעה.

מתכון נוסף למאפה שמרית במילוי פטה ותרד:

Posted in חלבי,מאפים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!