מאפינס גבינה ובטטה של אורית לוי

מאפינס גבינה ובטטה
מאפינס גבינה ובטטה של אורית לוי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מאפינס גבינה ובטטה של אורית לוי

מצרכים להכנת מאפינס גבינה ובטטה :
1 בטטה מגורדת גס
2 ביצים
1 בצל בינוני קצוץ
3/4 כוס קמח תופח (180 מ"ל)
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס חלב
חצי גביע קוטג'
חצי גביע גבינה לבנה
רבע כפית פלפל שחור
כפית וחצי מלח

לקישוט:
שומשום

אופן ההכנה
1. לשמן תבנית מאפינס ולחמם את התנור ל-180 מעלות.
2. שמים במחבת 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה,לאחר מכן להוסיף את הבטטה ולטגן עוד 2 דקות נוספות..
3. מוסיפים את שאר המוצרים (ביצים,קמח תופח,גבינה צהובה,חלב,קוטג',גבינה לבנה,מלח ופלפל) לתערובת הבטטה והבצל,לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה וליצוק את התערובת לתוך שקעי תבנית המאפינס עד 3/4 מגובה השקע.
4. מפזרים מעל המאפינס שומשום או גרעיני דלעת.
5. אופים בתנור שחיממנו מראש למשך 40 דקות או עד שהמאפינס זהוב ויציב.
6. ממתינים 10 דקות עד שהמאפינס מתקרר ואז מוציאים מהתבנית, ניתן להקפיא.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *