מאפינס יוגורט בטטה

מאפינס יוגורט בטטה
סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה למאפינס יוגורט בטטה מושלם.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה למאפינס יוגורט בטטה מושלם.

מצרכים:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית א.אפיה
  • מלח ופלפל שחור
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • 2 ביצים
  • 250 גרם יוגורט יווני
  • פירה בטטה אחת בינונית
  • 1/3 כוס חלב
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 4 כפות גדושות גבינת פרמז'ן מגורדת
  • 4 כפות גדושות גבינת מוצרלה מגורדת
  • 2 בצלים מטוגנים
  • מעט גבינת פטה
  • מעט בצל מטוגן

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו כחצי שעה לפני האפייה.
  • מטגנים 2 בצלים עם מעט חמאה וכמה עלי תימין טריים ללא הגבעולים.
  • בקערה גדולה שמים את המצרכים היבשים (קמח, א.אפיה, מלח, פלפל ופטרוזליה קצוצה.
  • בקערה נוספת מערבבים היטב את כל שאר המצרכים ומוסיפים לקערת הקמח.
  • מוסיפים חצי מכמות הבצל המטוגן ומערבבים היטב אך לא יותר מידיי.
  • מעבירים לשקית זילוף ללא צנתר, חותכים בקצה ויוצקים לתבניות שקעים משומנות עד לגובה של 2/3 , מניחים מעל כל מאפין מעט בצל מטוגן ומעט גבינת פטה ואופים כ-30 דקות עד שהמאפינס תפוחים וזהובים או עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
  • להוציא ולצנן מעט לפני ההגשה.

סרטון עם מתכון נוסף של מאפינס בטטה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: