מאפינס יוגורט בטטה

מאפינס יוגורט בטטה
סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה למאפינס יוגורט בטטה מושלם.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה למאפינס יוגורט בטטה מושלם.

מצרכים:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית א.אפיה
  • מלח ופלפל שחור
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • 2 ביצים
  • 250 גרם יוגורט יווני
  • פירה בטטה אחת בינונית
  • 1/3 כוס חלב
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 4 כפות גדושות גבינת פרמז'ן מגורדת
  • 4 כפות גדושות גבינת מוצרלה מגורדת
  • 2 בצלים מטוגנים
  • מעט גבינת פטה
  • מעט בצל מטוגן

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו כחצי שעה לפני האפייה.
  • מטגנים 2 בצלים עם מעט חמאה וכמה עלי תימין טריים ללא הגבעולים.
  • בקערה גדולה שמים את המצרכים היבשים (קמח, א.אפיה, מלח, פלפל ופטרוזליה קצוצה.
  • בקערה נוספת מערבבים היטב את כל שאר המצרכים ומוסיפים לקערת הקמח.
  • מוסיפים חצי מכמות הבצל המטוגן ומערבבים היטב אך לא יותר מידיי.
  • מעבירים לשקית זילוף ללא צנתר, חותכים בקצה ויוצקים לתבניות שקעים משומנות עד לגובה של 2/3 , מניחים מעל כל מאפין מעט בצל מטוגן ומעט גבינת פטה ואופים כ-30 דקות עד שהמאפינס תפוחים וזהובים או עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
  • להוציא ולצנן מעט לפני ההגשה.

סרטון עם מתכון נוסף של מאפינס בטטה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: