תפריט סגור

מאפינס שוקולד במרקם בראוניז

מאפינס שוקולד במרקם בראוניז
Booking.com

נטע בשביל השוקולד משתפת אותנו במתכון מושלם למאפינס שוקולד במרקם בראוניז

מצרכים:

2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
50 גרם חמאה מומסת
200 גרם שוקולד חלב או שוקולד מריר חתוך לקוביות
2/3 כוס ממרח שוקולד נוטלה
1/3 כוס קקאו
1 ורבע כוסות חלב
1 ביצה

לקישוט :30 גרם שוקולד לבן או שוקולד מריר או שוקולד חלב

.

אופן הכנה:

1. מערבבים בתוך קערה גדולה את אבקת אפייה,קקאו,סוכר וקמח.
2. מוסיפים את השוקולד נוטלה,חמאה מומסת,חלב,ביצה ובעזרת כף עץ חזקה מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים לתערובת את השוקולד הקצוץ ומערבבים.
4. שמים מנגטים בתבנית מאפינס וממלאים 2/3 גובה מהתערובת שהכנו.
5. מפזרים מעל כל מאפינס קישוט של שוקולד,חלב,מריר או שוקולד לבן.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים,יש להמנע מבישול יתר אחרת המאפינס יתייבשו.
7. מגישים את המאפינס בעודו חם עם תותים וכדור גלידה וניל.

מתכונים נוספים:

מאפינס חלבה ושוקולד / מאפינס בננה מדהים| סופלה שוקולד כמו במסעדות | קאפקייס שוקולד | רולדת שמרים שוקולד | לחמניות שוקולד

מתכון זה הוא חלק מאוסף : מתכונים לעוגות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!