דרגו את המתכון

המרק האידיאלי לארוחה מפסקת ובכלל מרק מושלם, מתכון של תומר תומס

אז איזה מצרכים צריך להכין מרק חרירה מושלם:

אז איך מכינים מרק חרירה מושלם?

  1. מסננים מנוזלים את גרגירי החומוס והעדשים ושמים בצד.
  2. מחממים את השמן בסיר ומתחילים בטיגון הבצל עד אשר הבצל שקוף ואז מוסיפים חצי כפית של כורכום ומערבבים.
  3. מוסיפים לסיר את העגבניות,פטרוזיליה הקצוצה,כוסברה קצוצה וגבעולי הסלרי הקצוצים ואת החומוס והעדשים הירוקות,מערבבים ומוסיפים כ-4 ליטר מים חמים.
  4. מוסיפים לסיר כף מרק עוף,כפית שטוחה של פלפל שחור ומלח לפי הטעם מערבבים ונותנים להתבשל למשך כ-20 דקות,בינתיים פותחים את הקמח.
  5. מוסיפים ל-3 כפות קמח,כוס מים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה ללא גושים.
  6. לאחר 20 דקות של בישול סוחטים לימון אחד ואת מיץ הלימון מוסיפים למרק ואז מוסיפים תוך כדי ערבוב מתמיד ובהדרגה את תערובת המים והקמח (רביכה) למרק .
  7. מוסיפים את האיטריות למרק ומבשלים למשך 5 דקות נוספות ולכבות את האש.
  8. מערבבים לפני הגשה ומגישים לפני הצום.

סרטון שמדגים את כל שלבי הכנת המרק חרירה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות