Search

מרק כרובית ותפוחי אדמה שחייבים להכין בחורף

מרק כרובית ותפוחי אדמה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מרק כרובית ותפוחי אדמה שחייבים להכין בחורף

אניה מזון משתפת אותנו במתכון חובה של מרק כרובית.

מצרכים:
1/2 יחידת כרובית
2 תפוח אדמה בינוני
1 בצל לבן
2 כפות מחמאה/מרגרינה
1 וחצי כפות אבקת מרק עוף פרווה
1 כף אבקת מרק ירקות
לפי הטעם קורט מלח
3 שיניי שום כתוש
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכוני כרובית נוספים:
סלט כרובית ממכר – מתכון מנצח
כרובית מטוגנת בבלילה בטעם חמוץ מתוק
שווארמה כרובית מתכון של תומר תומס

מתכון נוסף למרק כרובית קרמי במיוחד

אופן הכנה:
1. לקלף את התפוחי אדמה לחתוך לקוביות ולבשל כ-15 דקות.
2. בינתיים לחתוך את הבצל ולאדות אותו במחבת עם החמאה.
3. לחתוך את הכרובית לפרחים ולהוסיף אותו לסיר עם התפוחי אדמה.
4. להוסיף מים רותחים+תבלינים+בצל מאודה ולבשל הכל ביחד עוד 15 דקות.
5. 2 דקות לפני סיום הבישול להוסיף לסיר את השום ולבדוק טעמים עם חסר תבלינים לתבל עוד קצת ולכבות לאחר 2 דקות.
6. להגיש חם, בתאבון

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות