מרק עדשים ירוקות בקלי קלות -מתכון מושלם

מרק עדשים ירוקות בקלי קלות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון של מרק עדשים ירוקות בקלי קלות.

אז מה בעצם צריכים בכדי להכין מרק עדשים ירוקות בקלי קלות?

  • 2 כוסות עדשים ירוקות שהושרו במים כשעה ונשטפו
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים כולל העלים
  • 1 גזר גדול מגורד בפומפיה הגסה או חתוך לקוביות קטנות
  • 6-8 כוסות מים רותחים
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל לבן
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כף מרק עוף
  • חצי כפית גדושה כמון

אופן הכנה של מרק עדשים ירוקות בקלי קלות:

  1. מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן זית עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את הסלרי וממשכים לטגן עוד דקה.
  3. מוסיפים את הגזר המגורד או הקוביות ואת השום הקצוץ ומטגנים עוד דקה.
  4. מוסיפים את העדשים ואת כל התבלינים ומערבבים.
  5. מוסיפים מים חמים ומביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים בערך כ-50 דקות עד שהעדשים רכות.

סרטון עם מתכון נוסף של מרק עדשים ירוקות בקלי קלות של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *