מרק קרם בטטה ועדשים כתומות

מרק קרם בטטה ועדשים כתומות
מרק קרם בטטה ועדשים כתומות של השפית שמרית גולדברג צפדיה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השפית שמרית גולדברג צפדיה משתפת אותנו במתכון שלה למרק קרם בטטה ועדשים כתומות

מצרכים להכנת מרק קרם בטטה ועדשים כתומות

להזמנת הבלנדר של מולינקס חייגו עכשיו: 052-7876868

1 כוס עדשים כתומות
2 בטטות
1 בצל
1 שן שום
2 כפות גינגר טרי
1 כוס חלב קוקוס
1 כוס מים
מלח ופלפל לפי טעם

אופן הכנת מרק קרם בטטה ועדשים כתומות

לאופן הכנה נצרף 2 גרסאות
גרסת השימוש בבלנדר של חברת מולינקס
וגרסת השימוש ללא הבלנדר

גרסת הבלנדר של מולינקס:
1. לחתוך את הבטטה ,הבצל לקוביות קטנות.
2. לשים את כל המרכיבים (כולל הבטטה והבצל שחתכנו) לתוך הבלנדר,ללחוץ על כפתור מרק קרם (creamed soup) ואז ללחוץ על כפתור התחלה (start) ,הבלנדר יעשר את העבודה ויפסיק כאשר המרק מוכן.

גרסת הללא בלנדר:
1. מטגנים את הבצל והשום במעט שמן עד להשחמה.
2. מוסיפים את קוביות הבטטה שחתכנו וממשיכים לטגן לעוד 2 דקות נוספות ואז מוסיפים את המים ומבשלים למשך 15 דקות נוספות.
3. מוסיפים לסיר את החלב קוקוס,מלח,פלפל,גינגר ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.
4. מכבים את האש וטוחנים בעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון.

להזמנת הבלנדר של מולינקס חייגו עכשיו: 052-7876868

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת מרק קרם בטטה ועדשים כתומות בבלנדר easy soup של חברת מולינקס:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: