דרגו את המתכון

מתכון גלידוניות פרווה מרעננות ומלאות בטעמים שתבחר!

דבר בטוח! הנה מתכון לגלידוניות פרווה, מושלם לכל אירוע!

גלידוניות פרווה הם פינוקים קטנים ומענגים שאורזים אגרוף של טעם בכל ביס. הפלאים בגודל ביס אלה מושלמים למסיבות, התכנסויות או פשוט לפנק את השן המתוקה שלך. מקורם מהרצון ליצור אופציית קינוח נטולת חלב שאינה מתפשרת על טעם או מרקם, נגיסות המיני גלידות הללו הן להיט בקרב ילדים ומבוגרים כאחד. הם קלים להכנה, דורשים רק כמה מרכיבים פשוטים ומינימום מאמץ. בנוסף, הם מציעים פינוק נטול רגשות אשם, מכיוון שהם נמוכים יותר בקלוריות ובשומן בהשוואה לפינוקי גלידה מסורתיים.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. קולפים את הבננות הבשלות ופורסים לעיגולים בעובי של כ-1 ס"מ.
  2. בקערת ערבוב, מערבבים את היוגורט ללא חלב, סירופ מייפל (אם משתמשים), ותמצית וניל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מרפדים תבנית מיני מאפינס בציפוי נייר אפייה.
  4. טובלים כל פרוסת בננה בתערובת היוגורט, מצפים אותה לגמרי.
  5. מניחים את פרוסות הבננה המצופות לתוך תבנית המאפינס המוכנה.
  6. מפזרים את התוספות הרצויות על כל פרוסת בננה. תהיו יצירתיים עם התוספות שלכם!
  7. מניחים את תבנית המאפינס במקפיא ונותנים לגלידוניות לקפוא למשך 2-3 שעות לפחות, או עד שהן יציבות.
  8. לאחר ההקפאה, מוציאים את הגלידוניות מתבנית המאפינס ומעבירים אותן לכלי שמתאים למקפיא.
  9. מגישים מיד לפינוק מרענן, או מאחסנים במקפיא להנאה מאוחרת יותר.

חלופות מתכון לאוכלי כשרות:

לאוכלי כשרות, יש לוודא שכל המרכיבים המשמשים הם כשרים. ניתן גם להחליף את התוספות באפשרויות ידידותיות לכשרות, כמו שוקולד צ'יפס או פירות יבשים.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מכין כ-12 גלידוניות פרווה.

זמן הכנה: ההכנה למתכון זה אורכת כ-10 דקות, עם 2-3 שעות נוספות להקפאה.

רמת קושי: מתכון זה נופל על הקצה הקל של הסקאלה, מה שהופך אותו למושלם עבור טבחים מתחילים ואנשים עסוקים כאחד.

טיפים לשיפור ושיטות בישול:

תהנה מביס גלידוניות פרווה כקינוח או חטיף מענג בכל שעה ביום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות