חיפוש

חטיפי גלידת מגנום דילייט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

חטיפי גלידת מגנום דילייט

חטיפי גלידת מגנום הם פינוק אלוהי שמעלה את השמחה הפשוטה של גלידה לרמה חדשה לגמרי. מוצאם מבלגיה, התענוגות המפנקים הללו מתהדרים בהיסטוריה עשירה החל מסוף שנות ה-80. חטיפי מגנום, מעוצבים בדייקנות ותשוקה, ידועים בקליפת השוקולד הסמיכה והמתפוצצת שלהם שעוטפת גלידה קטיפתית ומובחרת. המתכון הזה מביא את הקסם של מגנום למטבח שלך, ומאפשר לך ליצור את התענוגות הדקדנטיים האלה מאפס. בין אם אתם חובבי שוקולד או חובבי גלידה, הכנת חטיפי מגנום בבית היא חוויה מתגמלת ומענגת.

רכיבים:

  • 500 מ"ל גלידת וניל איכותית
  • 200 גרם שוקולד מריר (70% קקאו), קצוץ
  • 50 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 100 גרם שקדים, קצוצים דק
  • 50 גרם שוקולד לבן מומס (לטפטוף, לא חובה)

אפשרויות חלופיות:

לאוכלי כשרות, ודאו שכל המרכיבים שלכם נושאים את ההסמכה המתאימה. בנוסף, ניתן להחליף את הגלידה על בסיס חלב בחלופה לא חלבית לגרסה טבעונית. בחרו בשוקולד מריר ובמרכיבים אחרים העונים על העדפות התזונה שלכם.

יתרונות תזונתיים:

  • חטיפי מגנום, כאשר הם עשויים עם מרכיבים מובחרים, יכולים להציע מנה של פינוק מבלי להרוס לחלוטין את המטרות התזונתיות שלך. 
  • השוקולד המריר מספק נוגדי חמצון, והשקדים תורמים שומנים בריאים ופריכות שמעלים את המרקם. 
  • בחירה בגלידת וניל איכותית מוסיפה מגע של סידן וחלבון לפינוק שלך.

 

כמות: מתכון זה מניב כ-4 חטיפי מגנום.

זמן הכנה: תכנן כ-30 דקות של זמן הכנה פעיל, בתוספת זמן הקפאה.

רמת קושי: בינוני. זה דורש קצת עדינות, במיוחד כשמצפים את חטיפי הגלידה בשוקולד, אבל זה לגמרי בר ביצוע עבור טבח ביתי הרפתקן.

טיפים לשיפור:

  • טמפרור שוקולד: כאשר ממיסים שוקולד, שקלו לטמפרר אותו עבור ברק המגנום המובהק הזה. ממיסים שני שליש מהשוקולד, ולאחר מכן מוסיפים את השליש הנותר מהאש, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • התאם אישית את הציפוי: גלגלו את חטיפי המגנום שלכם בעוגיות מרוסקות או קוקוס מגורר לפני שהשוקולד מתקשה.
  • ניסוי טעמים: נסו טעמי גלידה שונים כמו קרמל, פטל או אפילו אספרסו לטוויסט ייחודי.

תהנו מהתהליך של יצירת חטיפי מגנום תוצרת בית, ותתענגו על כל ביס יוקרתי!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות