מתכון לאורז עיראקי מושלם (קיצ'רי)

אורז עיראקי מתכון קיצרי
אורז עיראקי (קיצרי) מושלם של דורית אלישע

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים להכנת אורז עיראקי (קיצ'רי):
קרדיט מתכון : דורית אלישע
2 כוסות אורז
כפית מלח
כוס עדשים כתומות
4 כפות שמן
1 כף רסק עגבניות
כפית כורכום
קורט פלפל שחור
4 שיני שום כתוש
2 כפות כמון
4 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה

סרטון עם מתכון נוסף לאורז עיראקי (קיצ'רי) של עוז תלם:

אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר את המים עם רסק עגבניות,פפריקה מתוקה,פלפל שחור,מלח וכורכום.
2. בינתיים שוטפים את האורז ואת העדשים ולהוסיף לסיר עם 2 כפות שמן (לאחר הרתיחה)
3. לאחר שהוספנו את האורז והעדשים, מנמיכים את האש ומכסים ומבשלים למשך 15 דקות.
4. מטגנים עם 2 כפות שמן,את השום הכתוש והכמון (להזהר לא לשרוף את השום) ולערבב היטב.
5. לאחר בישול האורז והעדשים במשך 15 דקות על אש נמוכה, מוסיפים לסיר את הכמון והשום שטיגנו ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *