תפריט סגור

מתכון ללאפה כשרה לפסח

לאפה כשרה לפסח

מתכון ללאפה כשרה לפסח של השף שמואל ששון

מצרכים להכנת לאפה כשרה לפסח:
500 גרם קמח תפוחי אדמה
כוס קמח מצה
2 כפיות מלח
כפית גדושה סוכר
שליש כוס שמן
2 ביצים
4.5 כוסות מים
1 אבקת אפיה





אופן הכנה:
1. שמים בקערה את קמח תפוחי אדמה,קמח מצה,מלח,סוכר,שמן והביצים.
2. מוסיפים לקערה מים ומערבבים מעט.
3. מוסיפים את אבקת האפייה לתערובת ומערבבים בעדינות בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. אם התערובת דלילה מדיי מוסיפים מעט קמח מצה ואם היא סמיכה מדיי,מוסיפים מעט מים.
4. שמים את הבלילה בצד למספר דקות.
5. מחממים מחבת על אש בינונית(חשוב שזאת תהיה מחבת עם ציפוי טפלון (נון סטיק) שלא ידבק.
6. בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה למחבת,כך שיכסה את כל שטח המחבת,מטגנים בערך דקה מכל צד עד להשחמה.

ניתן למלא בבשר או כל מילוי רצוי.

מתכון נוסף ללאפה לפסח:

דרגו את המתכון:
שם המתכון:
לאפה כשרה לפסח
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!