דרגו את המתכון

קרדיט מתכון:שלום דרעי

מצרכים להכנת מתכון לעוף שלם בתנור:

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את מרק עוף,סילאן,שום כתוש,כמון,פפריקה מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. מורחים את העוף בתערובת התבלינים שהכנו,שמים בתבנית קוגלהוף ושמים בפנים העוף את פרוסות הלימון ומניחים את תבנית הקוגלהוף עם העוף בתוך תבנית עבה ומסביב מפזרים את הירקות.
  3. מפזרים מעל הירקות,מלח גס ושמן זית ומכניסים לתנור למשך 80-90 90 דקות בחום של 180 מעלות.

סרטון שמסביר את כל שלבי ההכנה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות