דרגו את המתכון

פאי רועים צמחוני הוא קלאסיקה מנחמת שמספקת שכבות של טוב לב. במתכון זה, ניצור מילוי טעים ומלוח באמצעות מרכיבים צמחיים שבטוח ישמחו את כולם בשולחן האוכל. תוספת הפירה המסורתית היא קרמית ועשירה, ומספקת את הניגוד המושלם למילוי הירקות הטעמים. בין אם אתה צמחוני או פשוט מחפש ליהנות מארוחה ללא בשר, המתכון הזה הוא בחירה טעימה ומשביעה.

איך להכין פאי רועים צמחוני מדהים

לציפוי פירה:

למילוי הירקות:

שלבים:

  1. מניחים את נתחי תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים מומלחים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים (בערך 15-20 דקות). מסננים ומחזירים אותם לסיר.
  2. מועכים את תפוחי האדמה עם החמאה והחלב עד לקבלת קרם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
  3. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום הקצוצים, מטגנים עד לריכוך.
  4. מוסיפים למחבת את הפטריות הקצוצות, הגזר והאפונה. מבשלים כ-5 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
  5. מערבבים פנימה את העדשים, רסק העגבניות, הטימין היבש והרוזמרין המיובש. מבשלים עוד 2 דקות.
  6. מפזרים את הקמח על תערובת הירקות ומערבבים לאיחוד.
  7. יוצקים את ציר הירקות ונותנים לתערובת להתבשל כ-10 דקות עד שהיא מסמיכה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  8. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  9. מעבירים את מלית הירקות לתבנית אפייה ומפזרים אותה בצורה אחידה.
  10. מניחים את הפירה על המילוי, מחליקים אותם בעזרת מזלג.
  11. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות עד שהחלק העליון מזהיב.
  12. מניחים לו להתקרר מעט לפני ההגשה. תהנה מפשטידת הרועים הצמחונית הטעימה שלך!

המתכון הזה הופך את פשטידת הרועים הקלאסית לתענוג צמחוני, עם מילוי ירקות עשיר ומלוח שבטוח ישביע את בלוטות הטעם שלכם. תוספת הפירה הקרמית מוסיפה את הגימור המושלם למנה הדשנה הזו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות